Event regionale werkplaats Zorgtechnologie - 4 februari 2021

Kansen voor E-health in de thuiszorg?

Precies!, Fontys Langer Veilig Thuis en het Zorg Innovatie Platform slaan opnieuw de handen ineen voor een interactief Event regionale werkplaats zorgtechnologie.

Ben jij zorgprofessional bij een van de betrokken zorgorganisaties in onze regio? Dan heb jij als eerste de mogelijkheid om je aan te melden. Dus maak hier gebruik van, en schrijf je in voor 15 december 2020.

Samen doen, leren en ervaren!

Donderdag 4 februari 2021
13.30 – 15.40 uur
live vanuit Effenaar

Samen met jou en 300 andere zorgprofessionals wordt 4 februari een fantastisch Event!

Ben je geen zorgmedewerker, maar heb je wel interesse? Laat je op de wachtlijst plaatsen en wie weet kunnen wij jou een plekje na 15 december toezeggen.


Op 2 juli jl. vond het eerste event in de Effenaar plaats

132 medewerkers van 13 zorgorganisaties deelden hun ervaringen tijdens een real time streaming event in de Effenaar. Wij genieten nog even na van alle inspiratie en energie die er vrij kwam en verheugen ons al op het vervolg.

Heb je het evenement gemist en wil je er graag alsnog een indruk van krijgen? Kijk dan naar onderstaande compilatie.

Het webinar zorgtechnologie is een samenwerking van Fontys Hogescholen, het Regionaal Zorginnovatie Platform, het Convenant Transitie VVT en Precies!

Een korte samenvatting van een online inspiratie event over eHealt toepassingen in de thuiszorg van Zuidoost Brabant. In corona tijd, met real time streaming, georganiseerd vanuit de Effenaar in Eindhoven. Kodiezijn mocht dit organiseren voor en met het programma Precies, Fontys, het regionaal zorginnovatie platform en het Convenant transitie VVT .


november 2020