Precies! Een jaar later

Wat lijkt het al weer lang geleden… Op 4 juli 2018 werd de basis gelegd voor Precies! Professionals, cliëntvertegenwoordigers en bestuurders ontmoetten elkaar in het gemeentehuis van Veldhoven. Op interactieve wijze zijn toen de knelpunten in de ouderenreis geïnventariseerd en vertaald naar acht speerpunten.

GeplakteAfbeelding-28.png

Achteraf kunnen we vaststellen dat de start vanuit het perspectief van de oudere erg krachtig was. Het zorgt voor een solide basis onder de acht Precies! projecten.

Op 13 september jl. kwamen we opnieuw bij elkaar. Projectleiders presenteerden de tussentijdse resultaten van de acht projecten en kregen reacties van professionals, cliëntvertegenwoordigers en bestuurders. De sfeer was goed en met de uitgewerkte oplossingen slaan we de juiste richting in, was de gezamenlijke overtuiging. En dat is hard nodig want wekelijks staan er berichten in de krant over schrijnende situaties in de ouderenzorg en het groeiende tekort aan professionals. Daarom gaan we in 2020 met volle vaart door.

Een succesvol vervolg van Precies! staat of valt met partnerschap. Elkaar opzoeken, inspireren en versterken. Alleen dan is onze missie houdbaar: steeds meer ouderen die fijn en veilig thuis wonen. Bedankt aan iedereen die een bijdrage leverde! Wij kijken uit naar het vervolg…


januari 2020