De online zelfredzaamheidskoffer

In de afgelopen periode zijn er grote stappen gezet in de verdere ontwikkeling en uitrol van het online platform voor de digitale Zelfredzaamheidskoffer. De koffer zit vol handige hulpmiddelen om langer zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. Plan van aanpak en communicatieplan zijn gereed. Maar het belangrijkste; ook het online platform is opgeleverd! Dit is binnenkort te vinden via de website van het Langer Thuis Kompas. Zo vinden ouderen en hun mantelzorgers gemakkelijk alles bij elkaar over hulpmiddelen om fijn en veilig thuis te wonen.


Ambassadeurs gezocht!

Steeds meer zorgvragers willen grip krijgen op hun dagindeling en zelfstandigheid. Met moderne hulpmiddelen kunnen ze zelf bepalen hoe de dag wordt ingedeeld en zijn minder afhankelijk van de beschikbaarheid van de zorg of mantelzorgers.

Zo komt er tijd vrij voor cliënten die niet zelfredzaam zijn. En kunnen we meer cliënten met een geruster hart naar huis sturen.

Zorg- en welzijnsorganisaties en ziekenhuizen in de regio werken samen om de zelfredzaamheid van burgers en hun mantelzorgers te vergroten en de inzet van professionele zorg te beperken.

Wil jij hier een bijdrage aan leveren? Meld je dan aan als ambassadeur!

Logo zelfredzaamheidskoffer.jpg

februari 2021